​ERC Olot presenta una llista continuista amb cinc cares noves

Laila El Gamouchi anirà de número dos amb les novetats destacades d'Isaac Crivillés i Robert Masih

ERC ha presentat la llista aquest dissabte al matí davant l'Ajuntament d'Olot
ERC ha presentat la llista aquest dissabte al matí davant l'Ajuntament d'Olot | Pau Masó
Nació
22 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:56h


Esquerra Republicana ha presentat aquest dissabte al matí la llista amb la qual es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Liderada per Josep Quintana, la llista compta amb molts dels noms que ja hi havia a la candidatura del 2019, però amb algunes novetats.

Laila El Gamouchi serà la número dos de la llista de Quintana. La integradora social i actual regidora escala en la seva posició dins la candidatura respecte a les últimes eleccions. El número tres serà una de les principals novetats, Isaac Crivillés, enginyer de projectes i energia.

En total, la llista d'ERC compta amb cinc noves incorporacions respecte al 2019. A més de Crivillés, també hi ha el senador d'ERC a Madrid, Robert Masih, la jubilada Montserrat Colàs, el tècnic de laboratori Jordi Bartrina i l'operària tècnica Yulieth Arboleda. Entre les absències hi destaca la de l'actual regidora Iolanda Suescun.

La llista la tanquen de manera simbòlica personalitats emblemàtiques del partit a Olot: els exregidors, Manel Mitjà, Clara Casanovas, Pere Gómez i Lluís Juncà (actual director general d'Innovació i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya). Aquesta és la llista completa d'ERC a Olot:

1. Josep Quintana
2. Laila El Gamouchi
3. Isaac Crivillés
4. Susanna Pagès
5. Pol Port
6. Mèius Ferrés
7. Anscari Segovia
8. Susanna De Castro
9. Adrià Aulines
10. Anna Barnadas
11. Robert Masih
12. Imma Vilalta
13. Josep Granados
14. Júlia Campos
15. Aprinderjot Singh
16. Montserrat Colàs
17. Jordi Bartrina
18. M. Yulieth Arboleda
19. Manel Mitjà
20. Clara Casanovas
21. Pere Gómez
22. Lluís Juncà
23. Fina Catà


En la roda de premsa de presentació de la llista republicana, Quintana ha definit el seu equip com "igualitari" i "divers". "A la llista tothom és molt diferent: hi ha gent de l'àmbit sanitari, de l'enginyeria, hi ha estudiants, hi ha jubilats, hi ha professors o gent de la comunicació. És veritat que a Olot tenim aquesta varietat de vida, però Olot també té molts reptes oberts i el més important creiem que era que la llista intentés representar molts dels àmbits que té la ciutat", ha afirmat el candidat d'ERC.

Sobre la candidatura, Quintana ha afirmat que tenen "un repte col·lectiu": "Fer d'Olot un millor lloc per viure és un repte col·lectiu. Si volem continuar que Olot sigui un lloc amb alta qualitat de vida això ha de ser una feina col·lectiva de tota la ciutat. Nosaltres proposem encapçalar aquesta nova manera de portar la ciutat, treballant amb tothom aprofitant el talent, la passió i tradició que té la ciutat". "Creiem que tenim molts reptes pendents, però si ho fem olotinament (amb dinamisme i positivisme) creiem que és possible superar-los. Només falta que algú lideri i aprofiti tot el talent que té la ciutat", ha afegit.