1 de 10

​​​Miquel Reverter presenta la llista electoral per Castellfollit

A l'equip del candidat d'ERC hi haurà també la regidora de Junts a l'oposició i candidata a l'alcaldia el 2019

Reverter amb el seu equip i altres veïns del poble que li donen suport | +Castellfollit
per Nació, Castellfollit de la Roca | 28 de març de 2023 a les 15:43 |


Miquel Reverter ja té enllestida la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals de Castellfollit de la Roca. De moment, no s'ha presentat cap altra llista electoral, però es preveu que no sigui l'única candidatura al poble. 


L'actual alcalde es torna a presentar a les eleccions amb la mateixa fórmula que fa quatre anys: amb les sigles +Castellfollit i amb una candidatura que té el paraigua d'ERC. Entre els noms que hi ha a la llista de Reverter hi destaca la presència de Coral Vilà, actual regidora a l'oposició de Junts i candidata juntista el 2019 al poble. La llista també comptarà amb els regidors actuals de l'equip de govern, Txell Ribas i Nacho Arias, a més de noves incorporacions com la d'Ivan Masmitjà, Pilar Mateo i Salvador Ros.

La candidatura de +Castellfollit de la Roca aposta per projectes com l'obertura del nou carrer Vell, la reforma de l'església vella o accions a favor de la transició energètica. Aquestes i altres propostes electorals són les que formaran el programa electoral de la candidatura que s'explicarà els pròxims dies a través de les xarxes socials i xerrades obertes a la ciutadania.


El 2019, + Castellfollit va aconseguir sis dels set regidors de l'Ajuntament amb 403 vots, un 76% del total. 

 

 

Participació