La Llibreria Isop d'Olot avança el Sant Jordi amb una jornada literària

Se celebrarà el dissabte 1 d'abril a la mateixa llibreria i hi participaran Carlota Gurt, Joan-Lluís Lluís, Eduard Márquez i Oriol Garcia

Imatge promocional de la jornada literària d'Isop
Imatge promocional de la jornada literària d'Isop | Llibreria Isop
Redacció
23 de març del 2023
Actualitzat a les 12:22h
La Llibreria Isop d'Olot avança el Sant Jordi. Ho fa amb una jornada literària que comptarà amb diferents escriptors de literatura infantil i adulta, els quals compartiran amb el públic algunes de les seves novetats. Des del matí fins al vespre, la llibreria Isop, situada a la plaça del Mig d'Olot, serà la seu de la jornada. Les activitats es desenvoluparan dins l'establiment i són obertes i gratuïtes.

La diada començarà a les 11.30 h amb el públic més menut. Oriol Garcia Molsosa, escriptor de contes infantils, explicarà la seva relació amb la música fent referència als misteris que s'amaguen darrere un violí i altres històries musicals.

A la tarda, la jornada agafarà un caràcter més adult amb autors reconeguts del panorama literari català. A les 17.30 h, Carlota Gurt i Joan-Lluís Lluís conversaran amb Mita Casacuberta sobre els clàssics i parlaran de les darreres traduccions que han fet de Goethe i Voltaire. A les 19 h, Eduard Márquez presentarà la seva darrera novel·la 1969, en una conversa amb l'historiador local Albert Planas.
Arxivat a