La Volta a Catalunya passa per la Garrotxa

Simone Petilli ha estat el guanyador de l'esprint a Olot i de la coronació del Coll de Coubet

El pas de La Volta per Olot aquest dimarts
El pas de La Volta per Olot aquest dimarts | Martí Albesa
Redacció
21 de març del 2023
Actualitzat a les 17:11h
Primer dia de la Volta a Catalunya a la Garrotxa. La competició ja ha trepitjat la comarca aquest dimarts i ho farà també dimecres. En el primer episodi garrotxí de la competició ciclista, l'italià Simone Petilli ha estat el protagonista, ja que ha guanyat l'esprint d'Olot i el premi a la muntanya al Coll de Coubet

Aquest dimarts, la Volta ha entrat pel sud de la Garrotxa. Les Planes d'Hostoles ha estat el primer poble garrotxí a veure passar els ciclistes. Ho han fet cap quan faltaven deu minuts per a les 15 h. Després els corredors han enfilat cap a les Planes, la Vall d'en Bas, les Preses i Olot, on han arribat a les 15:14 h. El pas per la capital de la Garrotxa ha estat vist i no vist, i els corredors han enfilat de seguida cap al Coll de Cubet.

Centenars d'aficionats han esperat el pas dels ciclistes a la capital de la Garrotxa. Així ho han fet constar a les xarxes socials:
 


Dimecres, segon capítol a la Garrotxa

La segona etapa de la Volta Ciclista ha acabat a Vallter amb un final trepidant entre Giulio Ciccone, Primoz Roglic Remco Evenepoel que ha acabat guanyant l'italià. Demà dimecres, la competició tornarà a trepitjar la Garrotxa. La tercera etapa començarà a Olost i acabarà a la Molina. Entremig, tornarà a passar per Olot. Es preveu que l'arribada dels ciclistes a la capital garrotxina aquest dimecres sigui al voltant de les 14 h. A diferència d'aquest dimarts, demà els ciclistes entraran a la Garrotxa pel Coll de Condreu, però tornaran a sortir-ne pel Coll de Coubet, que tornarà a ser puntuable. 
Arxivat a