​Set detinguts en un operatiu de la Policia Nacional i Mossos a Olot

Els fets van tenir lloc divendres passat a la zona de la plaça del Carme

Furgons de Mossos en el moment de l'operatiu
Furgons de Mossos en el moment de l'operatiu | Cedida
15 de març del 2023
Actualitzat a les 12:22h
La Policia Nacional i Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat, 10 de març, set persones com a resultat d'un operatiu entre els dos cossos policials. L'acció formava part dels controls rutinaris que els dos cossos fan a establiments i punts de les ciutats per controlar el consum de drogues, armes o la situació il·legal de persones.

L'operatiu es va dur a terme en un bar situat al carrer Pare Antoni d'Olot, a la zona de la plaça del Carme. Concretament, es va entrar i registrar el bar el Patio. El registre es va fer amb gairebé una trentena d'agents dels dos cossos i diverses furgonetes policials.

Segons han informat fonts de la Policia Nacional a NacióGarrotxa, els Mossos van entrar en primera instància al lloc dels fets per assegurar el lloc i posteriorment Policia Nacional va procedir a identificar els clients i propietaris del bar. En total, es van identificar 25 persones i se'n van detenir set per estar en situació irregular i sense papers. També es van aixecar actes per tinença de drogues.

Els detinguts van quedar retinguts a les dependències dels Mossos a la Garrotxa i, posteriorment, van passar a disposició judicial. Se'ls va obrir un expedient d'expulsió i van quedar en llibertat a l'espera de les accions que pugui prendre Estrangeria.

Es tracta de la segona operació en quinze dies que la Policia Nacional porta a terme a Olot. El passat 2 de març, amb col·laboració amb la Policia Municipal, el cos també va actuar en un operatiu en dos habitatges ocupats, on van identificar-se una quinzena de persones, a algunes d eles quals se'ls hi van obrir expedients d'expulsió. 
Arxivat a