​300 persones es beneficien a Olot del programa Apropa Cultura durant el 2022

El projecte pretén acostar la cultura a col·lectius en risc d'exclusió social

Des del 2013 que Olot forma part del projecte Apropa Cultura
Des del 2013 que Olot forma part del projecte Apropa Cultura | Olot Cultura
Redacció
14 de març del 2023
El 2022 poc més de 300 persones van poder gaudir de la cultura a Olot gràcies al programa Apropa Cultura, un projecte que treballa per facilitar que col·lectius vulnerables puguin assistir a espectacles culturals. Amb aquest objectiu, es posen a la venda diverses entrades a un preu reduït de tres euros que estan destinades exclusivament al públic amb risc d'exclusió social.

L'any passat, 305 persones van poder gaudir d'algun espectacle del Teatre Principal o la Sala Torín d'Olot. Són persones amb discapacitat intel·lectual o física, de l'àmbit de la salut mental, amb addiccions o immigrades que, difícilment, haurien gaudit o participat en alguna activitat cultural del territori.

Les persones que l'any passat es van beneficiar de l'Apropa Cultura van ser de la Garrotxa, però també de comarques veïnes. El servei s'ofereix sempre a través d'institucions socials com Càritas Garrotxa, l'Esplai Garbuix, Creu Roja Olot, la Fageda o el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa.

Des del 2013 que Olot forma part de l'Apropa Cultura, un projecte que també inclou els Museus d'Olot i que forma una xarxa arreu del país que està formada per més d'un centenar de teatres, auditoris o festivals.
Arxivat a