Quim Andrés encapçalarà la llista de Junts per Sant Feliu de Pallerols

El candidat només fa dos anys que viu al municipi i agafarà el relleu de Fèlix Castanyer

Quim Andrés durant la seva presentació com a candidat de Sant Feliu el passat cap de setmana
Quim Andrés durant la seva presentació com a candidat de Sant Feliu el passat cap de setmana | Cedida per Junts
Redacció
08 de març del 2023
Actualitzat a les 20:03h
Junts ja té candidat a Sant Feliu de Pallerols. Es tracta de Quim Andrés, un advocat de 54 anys que en fa dos que viu al municipi. Andrés agafa el relleu de Fèlix Castanyer, actual regidor de Junts i el candidat del partit a les eleccions del 2019.

"Tinc una profunda vocació de servei en diferents àmbits i la ferma convicció d'intentar contribuir a deixar el món millor del que l'hem trobat. És per això que entomo la responsabilitat de liderar la llista", diu Andrés.

Sobre la llista electoral, Andrés assegura que serà "un equip plural i divers". Sobre el projecte, assegura que  "haurà d'afrontar els reptes i necessitats del poble, tant des d'un vessant local com global, en un horitzó temporal de vint anys vista". L'objectiu, segons el candidat de Junts, és "convertir Sant Feliu de Pallerols en un referent a la comarca".

El candidat ha afegit que el seu equip vol treballar des "d'una actitud i tarannà inclusius", amb "ganes de sumar les diferents visions existents al poble" i, sobretot, "de deixar enrere etapes de divisió".

En les eleccions del 2019 amb Fèlix Castanyer al capdavant, Junts va aconseguir ser la segona força més votada a Sant Feliu de Pallerols amb 211 vots (un 24%). El partit va aconseguir dos regidors, els mateixos que el grup independent de Joan Casas i lluny d'Artur Colomer d'ERC que va guanyar-ne cinc. De moment, la candidatura d'Andrés és l'única que s'ha presentat al municipi.