Raül Valls serà el candidat d'Olot en Comú

El filòsof i ecologista liderarà la llista dels comuns a la capital garrotxina per a les eleccions municipals del maig

Imatge d'arxiu de Raül Valls
Imatge d'arxiu de Raül Valls | Olot en Comú
Redacció
08 de març del 2023
Actualitzat a les 11:43h
Olot en Comú ja té cap de llista a Olot. Serà Raül Valls, membre del partit des de fa anys i número 6 en les anteriors eleccions municipals del 2019. Valls serà el nou candidat del partit agafant el relleu de Xavier Garcia. Amb Valls al capdavant, els comuns tenen l'objectiu de tornar a entrar a l'Ajuntament d'Olot després de quedar-ne fora el 2019, on van aconseguir 644 vots (un 4,16% del total).
Raül Valls té 56 anys, és nascut a Barcelona i llicenciat en filosofia. Des de fa temps viu a La Garrotxa i s'ha involucrat en diverses lluites de defensa del territori i recuperació de la memòria històrica. Ha militat al PCC i a CCOO, i va formar part de Salvem les Valls durant la lluita per evitar la construcció dels Túnels de Bracons. De fet, Valls va acabar sent president de l'entitat garrotxina el 2003. 

Raül Valls és actualment membre i fundador del Centre per a la Sostenibilitat Territorial. També ha dut a terme diferents treballs de memòria històrica. Un d'ells ha estat relacionat amb la figura d'en Francesc Serrat Pujolar "Cisquet", un maquí garrotxí, del qual se n'ha publicat un llibre i s'ha fet un documental. Valls també és membre de membre de l’Associació Catalana d’expressos polítics del franquisme, del PEHOC i del patronat de la Fundació Alternativa. 

Aquest dissabte, en un acte a l'Hospici d'Olot, Raül Valls presentarà la seva candidatura a partir de les 17 h. L'acompanyaran el diputat d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya, David Cid, i la també diputada a Madrid, Laura López
Arxivat a