1 de 10
Comerç

Cap de setmana de Botiga al Carrer a Olot

Aquest divendres i dissabte els comerços del centre de la ciutat oferiran descomptes per rematar les rebaixes d'hivern

Cartell promocional de la Botiga al Carrer d'aquest cap de setmana | ACO
per Redacció, Olot | 2 de març de 2023 a les 10:05 |
La Botiga al Carrer tornarà a celebrar-se aquest cap de setmana a Olot. El centre de la ciutat s'omplirà de descomptes i promocions coincidint amb el final de les rebaixes d'hivern. La iniciativa s'impulsa des de l'Associació de Comerciants i permet als comerços treure al carrer una parada amb ofertes d'estocs que queden de les rebaixes. 

La majoria de botigues que hi participen són del centre de la ciutat, tot i que al carrer Sant Esteve i el passeig de Barcelona es poden trobar parades d'altres botigues de barri. En total hi participaran una cinquantena de negocis.


“És un revulsiu i una de les accions dinamitzadores que ens permeten acostar-nos al màxim a la ciutadania i arrencar amb força un nou any”, detalla la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot, Anna Planella.

Per quart any consecutiu, la Botiga al Carrer es desenvoluparà en dos dies: començarà divendres a la tarda i s'allargarà tot el dissabte. Durant aquest període, alguns placers de la Plaça Mercat també oferiran productes en promoció de 2x1

 

Participació