​Obres al Club Natació Olot: quines afectacions hi haurà?

Consulta els nous accessos i els serveis que quedaran afectats a partir de l'abril

L'accés principal del club canviarà completament
L'accés principal del club canviarà completament | CNO
Redacció
04 de març del 2023
El Club Natació Olot començarà el pròxim mes d'abril la segona fase de les obres de reforma de les instal·lacions. Els treballs suposaran afectacions importants a l'organització actual del club. Hi haurà accessos i serveis que canviaran completament durant els dotze mesos que duraran les obres.

Com serà l'accés amb vehicle?

L'avinguda Pere Badosa, principal accés viari a les instal·lacions, quedarà restringida a partir, aproximadament, de la meitat. S'habilitarà un nou pas que travessarà l'avinguda i es restringirà l'accés de vehicles d'emergència, serveis i adaptats fins al fons de la via, on hi haurà la nova entrada al club. Els vianants podran continuar utilitzant l'avinguda Pere Badosa sense problemes.

Per on s'entrarà a les instal·lacions?

Pel final de l'avinguda Pere Badosa. El nou accés estarà ubicat a la zona més propera al riu Fluvià, abans del pont que travessa per accedir a la font de les Tries. Per aquest costat s'accedirà a una nova entrada situada, més o menys, sota l'actual sala d'spinning.
 

Plànol dels nous accessos i serveis durant les obres Foto: CNO

 

Quins vestidors quedaran afectats?

Els vestidors que no es podran fer servir durant les obres són els de l'edifici central, és a dir, els que normalment s'utilitzen per accedir a la piscina salada. En substitució d'aquests, s'instal·laran vestidors provisionals a la zona enjardinada que actualment hi ha darrere la sauna i al fons de la sala d'aigües. L'entrada, els vestidors provisionals i la sala d'aigües estaran connectats. En aquesta zona també s'instal·laran les oficines provisionals.

Com s'accedirà a la piscina de competició?

A través d'un pas de vianants exterior que s'habilitarà. Aquest estarà situat entre la piscina d'estiu i la salada.


Com s'accedirà al gimnàs?

Per entrar al gimnàs també hi haurà canvis. L'accés habitual per la porta principal quedarà tancat i caldrà utilitzar l'actual escala d'emergència per on abans de les obres de la fase 1 es pujava al gimnàs. És a dir, per la part sud de l'edifici de l'antiga piscina d'ensenyament i on, durant les obres, hi haurà l'accés principal al club.
Arxivat a