​El CNO començarà la segona fase d'obres el mes d'abril

La nova reforma s'allargarà un any i permetrà renovar l'edifici central

Imatge virtual del nou edifici que es construirà
Imatge virtual del nou edifici que es construirà | CNO
Redacció
04 de març del 2023
El Club Natació Olot ja ho té tot pràcticament a punt per començar la segona i última fase de les obres de reforma de les instal·lacions. Aquest mes de març ja hi haurà algunes tasques prèvies per començar els treballs el mes d'abril.
 

L'accés principal del club canviarà completament. Foto: CNO


Després d'una primera fase d'obres el 2019, ara arriba la segona tongada que servirà per renovar l'edifici central, on hi ha l'accés principal, el bar, la terrassa i vestidors. Amb la reforma, es pretén construir un nou edifici que comunicarà la piscina salada amb la de competició. També hi haurà vestidors nous, l'accés principal es remodelarà per complet, un nou bar, noves oficines, una nova sala d'activitats dirigides de 120 metres quadrats i altres espais de fisioteràpia i tractament i massatges.


Està previst que les obres s'allarguin un any i que, per tant, estiguin finalitzades l'abril del 2024. Durant els treballs, es veuran afectats els accessos i diverses zones de vestidors. En total, la inversió puja a 2,5 milions d'euros i no representarà cap cost addicional a les quotes dels socis.
 

El nou bar. Foto: CNO



Arxivat a