​La neu enfarina les parts altes de la Garrotxa i es deixa veure a Olot

La d'aquest dilluns és la tercera nevada de l'any a la comarca

El volcà Montolivet d'Olot, durant la tímida nevada d'aquest dilluns
El volcà Montolivet d'Olot, durant la tímida nevada d'aquest dilluns | Ajuntament d'Olot
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:33h
Nova jornada de neu a la Garrotxa des que hem començat aquest 2023. Aquest dilluns 27 de febrer s'ha pogut tornar a veure neu a les parts altes de la comarca i de manera més tímida en poblacions com Riudaura, Olot o Mieres. De fet, a gran part de la comarca hi ha nevat durant el migdia, però en molts llocs no s'ha enganxat.

Es tracta de la tercera nevada de l'any després de la del 24 de gener que va enfarinar, principalment, la serralada transversal i la Vall d'en Bas, i la del 7 de febrer que va comportar problemes algunes de les principals carreteres de la comarca com els Túnels de Bracons, la C-152 o la N-260 a Bianya.
 
La nevada d'aquest dilluns ha estat més intensa a punts alts de la comarca com el Puigsacalm que ja s'ha despertat nevat i ha vist com hi tornava a caure precipitació en forma de neu a partir de mig matí. A Olot, la neu s'ha deixat veure molt tímidament cap a les dues del migdia amb volves petites que han caigut en forma de rufa i sense enganxar-se. També ha nevat a la zona de Riudaura, l'Alta Garrotxa, Vall d'en Bas o Mieres, entre altres punts, sense fer mal.
 
Arxivat a