Detenen un menor per agredir i robar durant la festa de Sant Tomàs a Olot

Formava part d'un grup que va atacar de manera violenta tres joves al carrer Sant Ferriol

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Pau Masó
22 de febrer del 2023
Actualitzat a les 16:45h
Aquest dilluns 20 de febrer els Mossos d'Esquadra han detingut un menor com a autor d'un intent de robatori amb violència durant la festa de Sant Tomàs d'Aquino a Olot el passat 27 de gener. La celebració es va desenvolupar al Firal i va estar marcada per robatoris i baralles que va protagonitzar un grup de joves.
Un dels episodis violents es va viure al carrer Sant Ferriol la matinada de divendres a dissabte. Eren la una de la matinada quan tres nois de 14 anys van ser assaltats per un grup "nombrós" de joves.

Els atacants eren, principalment, menors i segons la investigació, en total, eren cinc o sis assaltants. Van atacar amb violència els tres joves i van exigir que els hi donessin els mòbils. En resistir-se, els tres nois van rebre cops de puny i puntades de peu. Segons els Mossos d'Esquadra, els atacants no van acabar emportant-se cap telèfon.

Les víctimes de l'agressió van presentar denúncia i gràcies a la col·laboració de la Policia Local d'Olot i la investigació dels Mossos d'Esquadra, ara s'ha pogut identificar un dels agressors. Es tracta d'un menor que ha estat detingut per robatori amb violència i intimidació. Com que no té 18 anys, se'l va lliurar als seus tutors legals i haurà de comparèixer davant la fiscalia de menors en els pròxims dies.
Arxivat a