El CPA Olot es corona al campionat gironí 2023

El club olotí aconsegueix tres podis a la competició territorial, amb un «No em vinguis amb cuentos» a un gran nivell

El grup gran del CPA Olot al primer esglaó del podi
El grup gran del CPA Olot al primer esglaó del podi | Ràdio Olot
12 de febrer del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 10:28h
Començar de la millor manera. Això és el que ha fet el CPA Olot aquest diumenge a Fontajau. El club ha aconseguit tres podis que li permeten iniciar la temporada 2023 amb molta força. Com sempre, el pavelló gironí ha estat un escenari especial i únic per començar amb bon peu. La màgia de Fontajau s'ha traduït en l'èxit del club olotí que ha vist com el primer equip i el grup júnior guanyaven el seus campionats i el grup petit pujava al segon esglaó del podi. El No em vinguis amb cuentos ha brillat al parquet de Fontajau amb un públic que ha connectat amb el ball obtenint una nota final de 41,58 sobre 47, equivalent a gairebé un 9. Per darrere s'hi ha situat el Girona amb el ball Deixa'm viure i una nota de 39,78, gairebé dos punts per sota les olotines. El tercer lloc del podi l'ha ocupat el Maçanet que aquest diumenge debutava com a nou equip de grups grans.

El títol aconseguir pel grup gran no ha estat l'únic que s'ha emportat aquest diumenge el CPA Olot. El grup júnior també ha marxat de Fontajau amb el títol sota el braç. Les patinadores d'Olga Costa han assolit 23,38 punts amb Sóc jo, per davant del Figueres i el Girona. I el hat-trick de podis del club olotí ha arribat amb el grup petit que s'ha penjat la medalla de plata amb Aixeca't, per darrere el Figueres i davant del GEIEG. 
 

Els tres equips del CPA Olot aquest diumenge. Foto: Ràdio Olot

 

Un nou sistema de puntuació

Més enllà del CPA Olot, qui també s'ha estrenat aquesta temporada és el nou sistema de puntuació. A partir d'ara els equips poden aconseguir un màxim de 47 punts i es valoren quatre aspectes diferents dels balls (habilitat del patinatge, tècnica de grup, idea i coreografia, i posada en escena). El nou sistema s'ha mostrat més fred pel que fa al públic respecte al que hi havia la temporada passada.

El CPA Olot ha començat a escriure aquest diumenge un conte que, de moment, il·lusiona, però que està lluny de saber si tindrà un final feliç. La temporada ha arrencat amb bon gust de boca i amb la mirada ja posada al campionat català de Granollers el 4 de març. El nivell del ball No em vinguis amb cuentos fa preveure un curs intens i prometedor per al club olotí que podria acabar a Colòmbia, on es preveu celebrar el mundial. De moment, les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han escrit un primer capítol que significa el 21è títol gironí per al club en 23 participacions en el campionat territorial.