​Detenen a Olot un home que atracava persones grans que li volien donar caritat

El lladre demanava diners per menjar i atacava les víctimes en el moment en què treien el moneder

El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs
El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs | Pau Masó
Redacció
06 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:18h
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Olot un home de 50 anys després d'atracar i robar dues dones d'edat avançada. El detingut demanava caritat i quan la víctima treia el moneder per donar-li alguna moneda, l'atacava i li robava amb violència l'efectiu que portava a sobre.

La detenció es va produir el passat divendres 3 de febrer després que els Mossos rebessin l'avís de dos robatoris d'aquesta mena. El primer es va produir el dimecres 1 de febrer. La Policia Local d'Olot va rebre la denúncia d'una dona gran que havia estat víctima d'un robatori violent a la via pública. Els fets van passar al migdia quan la dona entrava a casa seva, a l'avinguda Veneçuela. Un home li va demanar diners per menjar i quan va treure el moneder, la va agafar amb força fins gairebé fer-la caure a terra. Després li va robar els diners i va marxar corrent direcció al Parc Nou. La víctima no va patir cap lesió.

L'endemà, el dijous 2 de febrer, els Mossos van tenir constància d'un segon robatori amb el mateix patró. Cap a les cinc de la tarda, un home va demanar caritat a una senyora d'uns vuitanta anys i després va agafar-li el moneder amb força, la va fer caure a terra sense provocar-li lesions i va fugir corrent.

Els Mossos van iniciar una investigació pels dos robatoris que va concloure amb al detenció del lladre. El detingut té antecedents. L'acusat de dos robatoris amb força i intimidació va passar a disposició judicial dissabte passat al jutjat de guàrdia d'Olot, el qual va decretar llibertat amb càrrecs per a l'acusat.
Arxivat a