1 de 10
eleccions municipals

​Un grup ciutadà es presentarà a les eleccions municipals d'Olot

Ho farà sota el nom d'Activem Olot i està liderat per Jordi Rubió

L'edifici de Can Joanetes, seu de l'Ajuntament d'Olot | Pau Masó
per Redacció, Olot | 3 de febrer de 2023 a les 10:34 |
Les eleccions municipals 2023 d'Olot tindran una llista independent formada per ciutadans. Un grup de veïns de la ciutat ha creat una candidatura que es presentarà els pròxims dies i que es dirà Activem Olot.

La candidatura no estarà alineada amb cap partit i el seu cap de llista serà Jordi Rubió, fill de la sabateria centenària Calçats Baldiret. Rubió és mestre de primària, tot i que des de fa anys és assessor de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenes, qui ha anunciat que no es tornarà a presentar com a alcaldable.


Rubió està acabant de tancar la llista amb què es presentarà a les eleccions municipals d'Olot el pròxim 28 de maig. De moment, entre els noms que sonen per acompanyar Rubió hi ha Jordi Codina.

Activem Olot serà la cinquena candidatura que, de moment, s'ha confirmat que es presentarà a la capital de la Garrotxa. Junts amb Pep Berga, PSC amb Josep Guix, ERC amb Josep Quintana, Olot + amb David Coromina i Activem Olot amb Jordi Rubió són les opcions que s'han anunciat fins ara. Olot en Comú i la CUP també han informat que tenen intencions de presentar-se, però encara no han fet oficial la seva candidatura.

 

Participació