​L’esport i la solidaritat es donen de la mà aquest diumenge a Olot

La capital garrotxina acull una nova edició de la Run4càncer

Moment de sortida de la Run4Cancer en una de les edicions passades
Moment de sortida de la Run4Cancer en una de les edicions passades | Oncolliga
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:22h
La ciutat d'Olot és una de les poblacions gironines que des de fa anys acull una de les curses més especials de la demarcació. Es tracta de la Run4cancer, una prova organitzada per la Fundació Oncolliga Girona que treballa per als malalts de càncer i els seus familiars.

La cursa es desenvolupa simultàniament a diferents localitats de la demarcació. Enguany n'hi ha 12. Olot és una de les poblacions que fa més anys que hi participa i on s'hi concentren més participants. Aquest 2023 la prova també es desenvoluparà a Anglès, Flaçà, Porqueres, Bellcaire d'Empordà, Tossa de Mar, Salt, Maçanet, Navata, Planoles, Palafrugell i Riudellots.

A totes les poblacions, la cursa començarà a les 9 del matí d'aquest diumenge 5 de febrer. A Olot, la prova sortirà de l'esplanada del Pavelló Firal, a l'antiga estació. Tindrà dos recorreguts, un de 5 i un de 10 quilòmetres que recorreran part de la zona del Bosc de Tosca i la serra de Sant Valentí i la muntanya pelada.

Els diners recollits amb aquestes proves es destinen a programes de la fundació per ajudar els malalts de càncer i els seus familiars. Les inscripcions de la cursa es poden fer el mateix dia fins mitja hora abans de la sortida.
Arxivat a