​El folk torna a Olot

El Garrotxinàrius celebra aquest cap de setmana la seva desena edició després de tres anys sense poder ballar

El grup català Els Elements serà un dels convidats del Garrotxinàrius 2023
El grup català Els Elements serà un dels convidats del Garrotxinàrius 2023 | Els Elements
Redacció
01 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:19h
El folk torna a Olot aquest cap de setmana. Després de tres anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, el festival Garrotxinàrius tornarà a celebrar-se aquest dissabte 4 de febrer a la capital garrotxina.

La cita de dansa tradicional i participativa arriba aquest 2023 a la desena edició. El format serà el mateix de les últimes vegades: tallers i formacions durant la tarda i concert i ball durant la nit a la Sala Torín. Els grups convidats d'enguany son els catalans Els Elements i Fetén Fetén de Castella. Tots dos seran presents als tallers que s'impartiran a partir de les quatre de la tarda i fins a tres quarts de vuit a la sala olotina.

A les deu de la nit, els grups convidats faran la seva actuació a la Sala Torín i convidaran el públic a ballar els seus ritmes folk. Fetén Fetén és un duet castellà format per Jorge Arribas i Diego Galaz que proposta un espectacle amb els ritmes populars de la península Ibèrica, entre els quals hi ha valsos, jotes, pasdobles, charros, rodes o seguidilles. Els Elements és un grup català format per Guida Sellarès a l'acordió, Coloma Bertran al violí, Adrià Bonjoch a la guitarra, Pep Coca al contrabaix i Joan Codina com a mestre de ball. Tots ells mostren un repertori amb base vuitcentista, ball folk europeu i ball folk català des d'una òptica neó que es complementa amb melodies de composició pròpia com la sardana, el contrapàs i el ball pla.

Les entrades per als concerts es poden comprar en línia a la web d'Olot Cultura a un preu de 10 euros. A taquilla les entrades valdran 12. Per aquelles persones que vulguin participar en els tallers també hi ha paquets d'entrades a 18 euros.
Arxivat a