​Quins carrers s'asfaltaran aquest 2023 a Olot?

L'Ajuntament ja ha aprovat la primera fase del Pla d'Asfalts d'aquest any

El carrer Pou del Glaç és una de les vies que s'asfaltaran aquest any
El carrer Pou del Glaç és una de les vies que s'asfaltaran aquest any | Masó
Redacció
31 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:08h
Com cada any, Olot ja té sobre la taula la planificació dels carrers de la ciutat que caldrà asfaltar aquest 2023. Tots ells s'inclouen al Pla d'Asfalts, el document que determina quines son les vies més malmeses i les que caldria actuar-hi amb més immediatesa. De moment, s'ha aprovat una primera fase del pla que inclou una quinzena d'espais.

El primer semestre d'aquest 2023 s'asfaltaran alguns carrers importants com el Pou del Glaç, la ronda Fluvià, el carrer Bolós o l'avinguda Europa del polígon del Pla de Baix. També s'actuarà en altres vies més secundàries com la plaça del Morrot i el carrer Ginebre. Està previst que les obres comencin en un termini de dos mesos. A partir de l'abril podrien començar alguns dels treballs.

A part de l'asfaltatge de carrers també s'actuarà en voreres del carrer Verge de Fàtima, de la ronda Sometent, la vorera del Pavelló d'Esports i els rebaixos del carrer Bernat Vilar i Pare Roca.

El Pla d'Asfalts d'Olot s'elabora anualment a través de l'anàlisi dels tècnics de l'Ajuntament i les aportacions de veïns i entitats. Enguany, està previst actuar en un total de catorze quilòmetres de carrers i voreres en tres fases diferents al llarg de l'any. De moment, la primera començarà aquesta primavera i afectarà uns 4.000 metres quadrats de calçada.

A l'estiu, està previst que es pugui desenvolupar una segona fase, on també s'hi podria incloure l'asfaltatge de l'avinguda Sant Jordi a càrrec de la Generalitat. A la tardor, tindria lloc la tercera i última fase del Pla d'Asfalts.
Arxivat a