1 de 10
agenda

​Els estudiants celebren Sant Tomàs al Firal d'Olot

Aquest divendres hi haurà concerts, correfoc i música

Cartell de la festa de Sant Tomàs d'Olot 2023 | @festasantomas
per Redacció, Olot | 27 de gener de 2023 a les 10:35 |
Com cada mes de gener, la festa de Sant Tomàs arriba a Olot. La capital de la Garrotxa és de les poques de Catalunya que manté viva la tradició de celebrar aquesta festa dels i per als estudiants i alumnes de la comarca.

Es tracta d'una cita organitzada al 100% per als estudiants a través de la Comissió d'Estudiants. Ells són els que proposen i dirigeixen la celebració amb el suport de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa i el Punt Jove Ideal d'Olot.


Aquest 2023, Sant Tomàs se celebrarà aquest divendres 27 de gener al Firal Petit d'Olot. La festa començarà amb un correfoc des de la plaça Major. Els diables del Pim Pam Pum Foc faran un recorregut fins al Firal, on hi haurà l'escenari dels concerts. A les 22 h tindrà lloc l'actuació de Kabra Boja, un grup jove local. A les 23 h hi haurà l'actuació del cap de cartell: Wise, un cantant català de rap urbà que arrossega 250.000 oients mensuals a Spotify i 12 milions de reproduccions a Youtube. El final de festa anirà a càrrec d'una llista oberta de cançons d'Spotify.

Un any més, la Festa de Sant Tomàs vol ser un espai lliure de violències masclistes i per això aquest any tornarà a instal·lar-se un punt lila al Firal. Estarà operatiu des de les 22 h fins a la una de la matinada.

 

Participació