​Detingut un conductor per atropellar intencionadament un home a les Preses i fugir

Tot ha estat fruit d'una discussió de trànsit i els Mossos han acabat detenint el jove de 23 anys als Túnels de Bracons

Imatge del lloc dels fets poc després de l'atropellament
Imatge del lloc dels fets poc després de l'atropellament | Antiradars Garrotxa
Redacció
26 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:38h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous al migdia un conductor després d'atropellar intencionadament un home a les Preses. La policia l'ha interceptat dins els Túnels de Bracons després d'intentar fugir. Els fets han passat cap a dos quarts de dues del migdia d'aquest dijous i els Mossos han pogut detingut el fugitiu minuts després de l'atropellament.

Segons ha pogut saber NacioGarrotxa, tot hauria començat amb una discussió de trànsit entre dos conductors a la sortida d'Olot. En arribar al primer semàfor que hi ha a les Preses, a la zona del Vertisol, un dels conductors hauria baixat del vehicle per recriminar-li una acció anterior. La discussió ha anat a més fins al punt que el conductor que estava dins el vehicle ha accelerat i ha envestit l'home amb qui estava discutint i l'ha atropellat. Seguidament, ha fugit del lloc dels fets. 

La víctima ha estat envestida uns quants metres i ha quedat ferida en estat greu. El SEM l'ha traslladat a l'Hospital Trueta. Els Mossos han iniciat la recerca del jove fins que ell mateix ha trucat al 112 quan estava als Túnels de Bracons per reconèixer els fets. Els Mossos s'han dirigit fins al punt on es trobava el conductor i l'han detingut per un delicte de temptativa d'homicidi. El detingut té 23 anys i, segons fonts policials, no té antecedents, el carnet de conduir el tenia en regla i el test de drogues i alcohol ha donat negatiu.
Arxivat a