Una forta glaçada provoca diversos accidents a Olot

Segons la Policia Local hi ha hagut tres topades entre vehicles sense ferits

Una barana ben glaçada aquest matí a Olot
Una barana ben glaçada aquest matí a Olot | Pau Masó
Redacció
25 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:04h
La ciutat d'Olot s'ha despertat glaçada aquest dimecres. L'onada de fred que està vivint el país ha convertit la pluja que va caure a última hora de dimarts a la Garrotxa, en gel. Això ha fet que circular a primera hora del matí per les carreteres de la comarca i carrers de la ciutat d'Olot fos complicat i arriscat. 

Des de primera hora d'aquest dimecres l'Ajuntament d'Olot alertava a través de les xarxes socials de la possibilitat de plaques de gel als carrers de la ciutat. El consistori demanava precaució al volant. Tot i això, els avisos no han evitat que hi hagués diversos accidents. 

Segons la Policia Local, hi ha hagut tres topades entre vehicles aquest matí. Han estat a l'avinguda dels Països Catalans (a la zona de l'estadi municipal), al carrer Portbou i una tercera al barri de Montolivet. Sortosament, en tots els casos, les topades no han suposat ferits i els conductors i ocupants n'han sortit il·lesos.

Per tal d'evitar accidents com els que s'han produït aquest matí, la brigada municipal d'Olot ha estat escampant sal als principals carrers de la ciutat i també entorns d'equipaments municipals com escoles o l'hospital. Des de les cinc del matí, la brigada ha iniciat un dispositiu que també ha consistit en la dispensació de sal a peu per carrers i voreres del centre de la ciutat. 
 
Arxivat a