1 de 10
Agenda

Què fer aquest cap de setmana a la Garrotxa: 24, 25 i 26 de març

Consulta els actes més destacats que tindran lloc a la comarca

Imatge de la fira de la cervesa Rustic & Wild que se celebrarà aquest dissabte a Santa Pau | Rustic & Wild
per Redacció, 23 de març de 2023 a les 18:00 |

Des de NacióGarrotxa t'apropem una selecció de les activitats més destacades que s'han programat a la Garrotxa per aquest cap de setmana del 24, 25 i 26 de març.
 

Olot: Festival Mot

La capital de la Garrotxa acollirà fins dissabte la novena edició del festival de literatura que se celebra entre Olot i Girona. El Festival MOT 2023 acabarà aquest cap de setmana a la ciutat garrotxina amb converses literàries amb noms reconeguts de la literatura que parlaran sobre la por. Més informació aquí

Montagut i Oix: aplec d'Hortmoier

Aquest dissabte tindrà lloc el tradicional aplec que se celebra en una de les ermites més emblamàtiques de l'Alta Garrotxa. La jornada començarà amb una caminada popular que sortirà de la plaça major d'Oix a les 8:30 h. A les 9 h sortiran els vehicles 4x4 que pujaran fins a Hortmoier. A les 10:30 h començarà la missa a l'ermita i a les 11 h hi haurà esmorzar. En cas de pluja, l'acte quedarà anul·lat.
 

Santa Pau: fira de la cervesa

El poble garrotxí acull dissabte la segona edició de la Rustic & Wild, una fira dedicada a la cervesa de fermentació espontània i mixta. Més d'una desena de productors oferiran la seva cervesa artesana, alguns d'ells vinguts de països com Bèlgica, França o Itàlia. També hi haurà parades d'alimentació, música i jocs infantils. El certamen se celebrarà a la plaça major del poble, començarà a les 12 h i s'acabarà a les 23 h. Més informació aquí.

Vall de Bianya: cursa Romànic Extrem

Aquest diumenge el municipi garrotxí viurà la seva "festa major esportiva". La Vall de Bianya acollirà la desena i última edició de la Romànic Extrem, una cursa de muntanya que reunirà uns 1.000 corredors pels paratges del municipi. Més informació aquí


 

Participació