​El Primer Pis del Teatre Principal d'Olot torna a obrir portes

La iniciativa per a la gent gran va quedar tallada per la pandèmia i ara torna a engegar-se

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Olot Cultura
Redacció
16 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:37h
El Teatre Principal d'Olot torna a reactivar la iniciativa Al Primer Pis. Es tracta d'una activitat que consisteix a obrir el primer pis del teatre per a les persones grans durant funcions escolars. Des del 2020, el projecte ha estat parat a causa de la pandèmia i aquesta temporada teatral ja s'ha tornat a posar en marxa.

Al Primer Pis permet que persones més grans de 60 anys puguin veure a un preu molt reduït espectacles programats per a estudiants. Un d'ells serà aquest dimarts 17 de gener. La Cobla Principal d'Olot oferirà un espectacle en què es donen a conèixer els instruments als alumnes que ocupen la platea. La setmana que ve, el dimecres 25, el cor de teatre Allegro també farà una funció escolar oberta a persones grans.

Segons la responsable dels recursos educatius d'Olot, Ester Forment, la iniciativa comptava amb força afluència abans de la pandèmia: "És un projecte que tenia molt d'èxit. Molta gent gran venia a veure teatre perquè són propostes professionals de molta qualitat".

Les persones que vulguin aprofitar per veure alguna de les funcions d'Al Primer Pis ho poden fer pel mòdic preu de 3 euros. L'entrada es pot comprar el mateix dia de l'obra a la taquilla del teatre olotí. En total, al primer pis del Teatre Principal hi ha una capacitat per a cinquanta espectadors
Arxivat a