​Ferit greu un home gran després de ser atropellat a Olot

Els fets han passat aquest dijous a la tarda a l'avinguda Santa Coloma mentre la víctima travessava amb una cadira de rodes

Imatge del moment de l'accident
Imatge del moment de l'accident | Antiradars Garrotxa
Redacció
12 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:15h
Un home d'uns 80 anys ha resultat ferit greu aquest dijous després de ser atropellat per un vehicle a l'avinguda Santa Coloma d'Olot. Els fets han passat entre dos i tres quarts de cinc de la tarda al pas de vianants que hi ha davant el supermercat Carrefour i el parc infantil del barri de Pequín.

Segons testimonis, l'home estava travessant el pas de vianants amb una cadira de rodes elèctrica quan ha estat atropellat per causes que s'investiguen. L'impacte li ha provocat ferides de gravetat i ha estat traslladat en estat greu a l'Hospital Trueta de Girona amb ambulància. Segons fonts mèdiques, la víctima es trobava conscient després de l'accident i l'han immobilitzat. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat dues dotacions del SEM i dues de Bombers, a més de la Policia Municipal que ha hagut de tallar el trànsit durant una estona.

No és la primera vegada que en aquest punt de la ciutat es produeixen atropellaments. El 2018 una dona també va ser atropellada en el mateix pas de vianants.
Arxivat a