​Fil a l'agulla a la gespa artificial del camp de futbol de Sant Esteve d'en Bas

L'Ajuntament ja ha adjudicat les obres que començaran d'immediat i s'allargaran tres mesos

El camp de Sant Esteve d'en Bas en una imatge d'arxiu
El camp de Sant Esteve d'en Bas en una imatge d'arxiu | Club Futbol la Vall d'en Bas
Redacció
11 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:20h
L'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha adjudicat recentment les obres per a la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol municipal de Sant Esteve d'en Bas. Ho ha fet a favor de l'empresa Royal Verd que és qui se'n cuidarà dels treballs. Al concurs públic que el passat octubre hi ha participat dues empreses: la garrotxina Royal Verd i FieldTurf de Sant Cugat del Vallès. Finalment, l'empresa amb seu a la Vall d'en Bas ha acabat sent la guanyadora de la licitació.

El cost total de les obres puja a 353.000 euros, una quantitat important per al consistori, ja que suposa un 12% del pressupost municipal. Està previst que els treballs comencin aquesta mateixa setmana, durin uns tres mesos i permetin posar punt i final a una reivindicació històrica al municipi.

Des de fa anys, el Club de Futbol Vall d'en Bas reclama poder tenir un camp de gespa artificial, ja que la gespa natural suposava un alt cost de manteniment i també implicava haver de suspendre partits en cas de mal temps.
El de Sant Esteve d'en Bas és un dels dos camps amb què compta el club garrotxí, ja que també té instal·lacions al poble d'Hostalets. Actualment, l'entitat agrupa més de 200 jugadors i una quinzena d'equips. Amb la instal·lació de la gespa artificial al camp de Sant Esteve, aquest es convertirà en el primer del municipi amb aquesta superfície. A la Vall d'en Bas també hi ha el camp del Joanetes, el d'Hostalets i el de Sant Privat, tots de gespa natural.