El trànsit de la C-66 direcció Olot es desviarà durant tres mesos pel mig de Banyoles

El tall s'iniciarà aquest dimecres i és a causa de les obres de millora de la via

La carretera C-66 en obres
La carretera C-66 en obres | Departament de Territori
Redacció
09 de gener del 2023
Actualitzat a les 22:30h
Més mal de caps per als conductors que circulen per la C-66 que connecta la Garrotxa amb el Pla de l'Estany i el Gironès. Des de l'estiu passat, el Departament de Territori està portant a terme unes obres d'ampliació i millora amb la construcció de trams de 2+1. Això ha comportat molts mal de caps als conductors que cada dia utilitzen aquesta carretera per anar, per exemple, d'Olot a Girona. Des de fa mesos, els vehicles es troben amb carrils tallats, pas alternatiu o el tancament temporal d'enllaços.

Ara, a partir d'aquest dimecres, hi haurà una nova restricció: es desviarà el trànsit sentit Olot per l'interior de Banyoles. Els conductors que circulin direcció la capital de la Garrotxa es veuran obligats a sortir de la via a la sortida Banyoles Estany/Melianta. Seguidament, se'ls desviarà cap a la carretera GIP-5121 fins a la zona de l'estany, on s'agafarà la C-150a per tornar a enllaçar la C-66 a l'enllaç que hi ha abans d'arribar a Serinyà.
El desviament començarà aquest dimecres 11 de gener i s'allargarà durant tres mesos, fins a l'abril. En total son més de dos quilòmetres de carretera que quedaran tallats per a tots els conductors que viatgin direcció a Olot. Els cotxes que circulin cap a Girona podran utilitzar el recorregut.

En paral·lel, també a causa de les obres, quedarà fora de servei l'enllaç Banyoles Est, a l'altura de Canaleta i Can Puig. En aquest punt, el tall també començarà aquest dimecres a les set del matí i s'allargarà entre tres i quatre setmanes.