​Andrea Motis presenta «Loopholes» a Olot

El concert és aquest divendres a la Sala Torín

Imatge promocional de la cantant barcelonina
Imatge promocional de la cantant barcelonina | Andrea Motis
Redacció
15 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:44h
Una de les veus més preuades i rellevants del jazz actual català i internacional actuarà aquest divendres a Olot. Es tracta d'Andrea Motis, trompetista i saxofonista nascuda a Barcelona i de només 27 anys.

Alumna de Joan Chamorro, ja porta a l'esquena més d'una dècada dedicant-se al món del jazz com a professional. Aquesta experiència queda demostrada en el seu nou projecte Loopholes, un àlbum que s'endinsa en els dominis del funk, del neo-soul i del hip-hop. El treball ha estat enregistrat a Barcelona amb la participació de Big Yuki (teclats), de Gregory Hutchinson (bateria) i de Zé Luis Nascimento (percussió), a més de Steph Kondert (baix) i de Christoph Mallinger (guitarra, violí i mandolina), els quals també són, juntament amb Andrea Motis, coproductors de l'àlbum.

No és la primera vegada que Motis actua a Olot. Aquest divendres ho farà acompanyada de la seva trompeta i també de Christopg Mallinger a la guitarra, violí i mandolina; Arecio Smith als teclats, Steph Kondert al baix elèctric i Juan Rodríguez a la bateria. L'actuació començarà a les 20 h a la Sala Torín. Les entrades es poden adquirir a taquilla o de manera anticipada a la web d'Olot Cultura a un preu de 15 euros.

Arxivat a