​El Campament Reial d'Olot 2023: dies, horaris i entrades

Consulta tots els detalls per poder gaudir d'una de les activitats estrella de Nadal a la Garrotxa

Una setantena de patges ompliran cada dia el Campament Reial d'Olot.
Una setantena de patges ompliran cada dia el Campament Reial d'Olot. | Martí Albesa
Redacció
15 de desembre del 2022
Actualitzat el 20 de novembre del 2023 a les 17:34h
Com cada any, i ja en fa més de vint, Olot organitza el Campament Reial, un espai gratuït on els infants poden entregar les seves cartes i conèixer els personatges que acompanyen els Reis d'Orient. El campament garrotxí s'han convertit, per la seva qualitat i història, en un dels més reconeguts i visitats de les comarques veïnes. Com sempre, el Campament Reial s'ubica a la plaça Clarà, al centre de la ciutat.

Què es pot veure?

El campament està format per un circuit a peu on un guia ensenya i presenta als infants i famílies cada un dels personatges principals de la comitiva reial. El campament permet conèixer la caramel·lera, el carboner, el mag, l'home del temps, la fanalera i els carters. Cada un d'ells té la seva tenda i els infants passen d'una a una altra coneixent les seves històries.
 

Del 2 al 4 de gener, Campament Reial a Olot. Foto: Martí Albesa

 

Dies i horaris

Enguany el campament reial se celebrarà el dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4 de gener. Just els dies abans de l'arribada dels Reis d'Orient. Els horaris són de les 18 a les 21 h.
 

Com aconseguir entrades?

Per evitar llargues cues i esperes, l'organització del campament posa a disposició entrades gratuïtes anticipades. Aquestes es poden obtenir per internet el divendres 30 de desembre a la pàgina web d'Olot Cultura a partir de les 10 del matí.

Es podran agafar un màxim de quatre entrades per persona, a excepció dels menors de tres anys que no necessiten entrada. L'usuari podrà seleccionar el dia i l'horari que desitgi visitar el campament. Hi ha franges de 20 minuts.

No hi haurà la distribució física de tiquets. És a dir, el campament no tindrà taquilla com hi havia hagut altres anys. Qui no tingui entrada, podrà visitar igualment el campament, però s'haurà de situar en una altra cua que s'anirà intercalant amb els visitants que sí que tenen entrada anticipada. En total, es posaran a disposició 2.700 entrades, 900 cada dia.
 

El Campament Reial d'Olot també rep públic d'altres comarques veïnes. Foto: Martí Albesa

Arxivat a