​Front comú a Olot per incentivar les compres de proximitat aquest Nadal

L'Ajuntament i les diferents associacions de comerç, restauració i artesania han impulsat una campanya amb el lema "Olot és el millor regal de Nadal"

Els representants de les diferents associacions signant el comunicat conjunt
Els representants de les diferents associacions signant el comunicat conjunt | Ajuntament d'Olot
Redacció
13 de desembre del 2022
Actualitzat el 20 de novembre del 2023 a les 17:36h
Front comú entre el sector del comerç, la restauració, l'artesania i els placers d'Olot per fer arribar un missatge a la ciutadania: comprar en establiments de proximitat aquest Nadal. Així ho han fet palès l'Ajuntament, l'Associació de Comerciants, els placers de la Plaça Mercat, l'Associació de Creadors La Iera i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa amb una campanya que s'ha iniciat aquest mes de desembre.

Sota el lema "Olot és el millor regal de Nadal" es vol incentivar als ciutadans que facin aquelles compres nadalenques al comerç de proximitat. En un comunicat conjunt entre les diferents associacions, asseguren que "no volem reviure la situació de fa un parell d'anys, no per culpa del virus, sinó ara per la nostra manera de consumir". En el text recorden la dramàtica situació que van haver de viure els establiments durant la pandèmia i posen en valor "la vida" que representen per la ciutat les botigues de proximitat. "És en el petit comerç i la restauració on ens atendran millor", afirmen.

Per tot plegat, demanen fer les compres "pensant en els familiars, però també pensant que comprar Olot és el millor regal de Nadal". El comunicat conclou assegurant que no només el patrimoni natural, cultural o econòmic és orgull de la ciutat, sinó també ho son "les actituds diàries dels seus habitants" i volen que en això Olot també sigui un exemple.

El front comú de les entitats del sector serveis d'Olot es va escenificar a la sala Gussinyer de l'Ajuntament d'Olot amb la firma del comunicat conjunt. En l'acte de signatura hi van participar els presidents de cada associació: Anna Planella per part de l'ACO, Gerard Xifra per l'Associació d'Hostalatge, Jordi Vilarrasa en nom dels placers i Mariona Piris com a presidenta de La Iera. A més, també van ser-hi presents l'alcalde d'Olot, Pep Berga, la regidora de Turisme i Comerç, Gemma Canalias, i el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

Els pròxims dies es repartiran fulletons amb el lema de la campanya i el comunicat corresponent. També es faran insercions publicitàries als mitjans de comunicació i es difondrà el missatge a través de les xarxes socials.
 

El comunicat conjunt Foto: Ajuntament d'Olot

Arxivat a