​Roser Capdevila visita la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot

La creadora de les Tres Bessones serà la protagonista de l'Hora del Conte d'aquest dimarts

Imatge promocional de l'hora del conte d'aquest dimarts
Imatge promocional de l'hora del conte d'aquest dimarts | Olot Cultura
Redacció
12 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:23h
Roser Capdevila visitarà Olot aquest dimarts 12 de desembre. Dins la programació de la Biblioteca Marià Vayreda de la ciutat, s'ha convidat la il·lustradora catalana. La creadora de Les Tres Bessones serà la protagonista de L'Hora del Conte d'aquesta setmana.

En la seva visita, Capdevila llegirà un conte als més menuts i pararà sobre els seus personatges i creacions. L'acte és gratuït i es durà a terme a partir de dos quarts de sis de la tarda a la planta baixa de la biblioteca olotina.

Roser Capdevila és una de les il·lustradores més reconegudes de Catalunya i internacionalment per l'obra de Les Tres Bessones. Amb 83 anys, Capdevila ha rebut diversos reconeixements i premis com la medalla d'Or de la Generalitat 2022 o la Creu de Sant Jordi l'any 2004.

Precisament aquest any, la Biblioteca Marià Vayreda també va rebre la visita de Pilarín Bayès, també considerada com una de les grans il·lustradores del país. Va ser el mes de maig en una xerrada on va explicar el seu procés creatiu. Així, doncs, amb menys d'un any, la capital de la Garrotxa haurà pogut gaudir de dues de les il·lustradores més estimades i reconegudes del país.
Arxivat a