​Investiguen l'incendi d'una furgoneta carregada amb bidons de gasolina a Olot

Els fets han passat aquest diumenge de matinada i els Mossos treballen amb la hipòtesi que ha estat intencionat

La furgoneta calcinada
La furgoneta calcinada | Cedida
12 de desembre del 2022
Actualitzat a les 15:56h
Una furgoneta es va encendre aquest diumenge al matí a Olot. Els fets es van produir a l'aparcament dels Cinemes, al carrer Pou del Glaç. L'incendi va començar a les sis del matí en punt per causes que s'estan investigant.

El foc no va iniciar-se al motor del vehicle, sinó al maleter. De cop, va començar a aparèixer fum i pocs instants després es van veure flames a l'interior. La sorpresa va ser que dins el maleter hi havia diferents bidons plens de gasolina. Així ho han constatat a NacióGarrotxa alguns dels testimonis que van socórrer l'incendi en un primer moment.


Els Mossos estan investigant els fets. La policia ha comprovat la matrícula de la furgoneta, la qual seria d'un país estranger. Segons han explicat fonts de la policia a aquest diari, es treballa amb la hipòtesi que l'incendi ha estat intencionat.

Les flames van calcinar per complet la furgoneta i també un altre vehicle aparcat al costat. A més, segons Bombers, el foc també va afectar part de la pintura i les proteccions del darrere d'un tercer cotxe. Durant les tasques d'extinció es van retirar dos vehicles més pel risc d'acabar cremats. Els Bombers van apagar les flames al cap de poca estona i van treballar-hi amb dues dotacions.
Arxivat a