​Santa Pau inaugura els pessebres vivents de la Garrotxa

Aquest dijous i divendres el poble tornarà a organitzar la cita dos anys després

Una de les escenes del Pessebre vivent de Santa Pau
Una de les escenes del Pessebre vivent de Santa Pau | Pessebre Vivent de Santa Pau
Redacció
07 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:49h
Santa Pau recupera després de dos anys de pandèmia el pessebre vivent. Després de dues edicions adaptades a la situació sanitària, aquest 2022 l'organització torna al format que es coneixia abans de la pandèmia. El pessebre se celebrarà aquest dijous 8 i el divendres 9.

El de Santa Pau serà el primer pessebre vivent de la comarca, abans que arribi el de Joanetes (25 i 26 de desembre i 1 de gener). Aquests dos seran els únics pessebres vivents que tindrà aquest any la Garrotxa. El de Santa Pau comptarà amb una trentena d'escenes i es caracteritza per ser un pessebre vivent estàtic. Els personatges no es mouen, a diferència del de Joanetes.

L'Associació dels Amics del Pessebre Vivent de Santa Pau és qui organitza la cita que ja fa 38 anys que se celebra. Va néixer el 1984 a través d'una activitat escolar dels alumnes de l'escola Joan Maragall. A partir d'aquí s'hi van anar implicant veïns del poble i actualment compta amb 200 persones voluntàries que fan possible l'organització i el desenvolupament del pessebre.




Les escenes estan repartides per diferents llocs del poble de Santa Pau, cosa que permet descobrir la vila garrotxina. La cita serà aquest dijous i divendres i el pessebre s'obrirà a partir de les 19 h els dos dies. L'entrada val 5 euros per als adults, 3 per als infants de 6 a 12 i gratuït per als menors de cinc anys.