«Al teu costat», el primer single de Núria López

L'exconcursant d'«Eufòria» ha publicat la seva primera cançó en solitari

La portada del nou single
La portada del nou single | Núria López
Redacció
30 de novembre del 2022
Actualitzat a les 12:09h
Núria López segueix fent passos de gegant en la seva carrera artística després del seu pas pel programa Eufòria de TV3. La finalista del concurs musical ha llançat aquest dimarts el seu primer single que es titula Al teu costat. Es tracta de la primera cançó pròpia de la cantant olotina.

Al teu costat és una cançó de Nadal que parla de l'enyorança de la gent que estimem o dels somnis que es generen durant les festes nadalenques. El single compta amb la participació dels cantants Albert Solà, David Ros, Roger Argemí i Uri Plana. 

El single arriba després que López fitxés per la discogràfica U98 Music. L'empresa barcelonina va fixar-se amb la cantant olotina i també compta amb altres artistes com Beth, el grup Pot Petit, Guillem Roma, David Ros, Blaumut o Cesc Freixas. 



Primer concert de Núria López
A més de publicar el seu primer single, López també ha anunciat la data per al seu primer concert després d'Eufòria. Serà el 2 de gener al Teatre Condal de Barcelona acompanyada del pianista Sergi Cuenca. 

Abans, el pròxim dimarts 6 de desembre a les 18 h, Núria López cantarà al costat d'un centenar d'infants a la Primera Nadala de l'Any que es podrà veure al Firal d'Olot dins les activitats del Mercat de Nadal de la ciutat