​Creu Roja Garrotxa recull joguines noves per als infants desafavorits

L'entitat demana imports de fins a trenta euros per complir desitjos que els mateixos infants han demanat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | ACN
Redacció
29 de novembre del 2022
Creu Roja Garrotxa torna a fer una crida perquè infants i famílies en situació de vulnerabilitat puguin viure un bon Nadal. L'entitat ha llançat la campanya "L'arbre dels desitjos" que consisteix a fer complir el desig dels infants amb què treballa Creu Roja a la comarca.

Per fer-ho, es demana que qui vulgui col·laborar truqui al 972 27 22 22, reculli un dels desitjos que hauran escrit els infants i el compleixi. Els desitjos són joguines que tenen un valor màxim de trenta euros i que es recomana que es comprin a botigues de proximitat de la comarca. Un cop s'ha comprat la joguina, s'entrega a la Creu Roja abans del 30 de desembre i l'entitat s'ocuparà de fer-la arribar a l'infant en qüestió.

Tots els regals i joguines que es rebin, aniran destinats a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat socioeconòmica a la Garrotxa. La campanya està a oberta a qualsevol ciutadà, però també empreses de la comarca. La joguina es pot fer arribar a la seu de Creu Roja (carrer Hondures, número 3 d'Olot) o la mateixa entitat s'ofereix per recollir-la.

De mitjana, cada any Creu Roja Garrotxa reparteix 800 joguines i l'entitat posa èmfasi en el fet que siguin noves, ja que permeten garantir la seguretat i la higiene. A més, l'entitat també considera que durant l'any, les famílies que atenen reben productes de segona mà i creuen que "tots els infants tenen dret a una joguina nova" a l'any, pel fet que no existeix "la infància de primera ni de segona".