1 de 10
25N

​Dones Alba engega una setmana de sensibilització contra la violència masclista

Els bars i restaurants d'Olot repartiran tovallons amb el lema «No a la violència de gènere»

Dones Alba
per Redacció, Olot, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 09:27 |
El pròxim divendres 25 de novembre tindrà lloc el Dia Mundial Contra la Violència de Gènere. Amb motiu d'aquesta data, l'Associació de Dones Alba de la Garrotxa ha engegat una campanya de sensibilització que s'allargarà tota aquesta setmana.

Des d'aquest dilluns i fins dissabte, l'entitat s'ha agafat de la mà amb diferents bars i restaurants d'Olot que repartiran tovallons amb el lema "No a la violència de gènere". L'acció busca arribar directament a la població des d'un àmbit quotidià com el de la restauració.


El dissabte 26 tindrà lloc a les escales de l'església de Sant Esteve la lectura del manifest amb motiu del 25-N. L'acte es durà a terme a les 18:30 h i anirà acompanyat d'un minut de silenci i l'actuació musical de Laura Plasència. Després de la lectura del manifest, a les 19:30 h, a Can Trincheria es farà la presentació del llibre Maite vaig ser jo, podries ser tu d'Àngels Roura. A continuació es farà una taula rodona per parlar del llibre i la violència masclista amb la psicòloga Jenina Roca i un agent dels Mossos d'Esquadra.
   

 

Participació