1 de 10
patrimoni

​Can Trona, nou punt de documentació del parc natural de la Zona Volcànica

L'equipament ha rebut més de 200 documents sobre natura, flora o fauna

El punt documental del parc natural a Can Trona | Ajuntament de la Vall d'en Bas
per Redacció, Olot, Catalunya | 16 de novembre de 2022 a les 13:30 |
El parc natural de la Zona Volcànica amplia els seus punts de documentació. L'entitat n'ha creat un de nou al Centre de Natura i Cultura Can Trona de la Vall d'en Bas. A partir d'ara, l'equipament tindrà un fons de més de 200 llibres i documents que pertanyen al parc natural. Són materials que tracten temàtiques com la fauna, la flora, l'agricultura o llegendes, entre altres.

Can Trona és un dels equipaments que més biblioteques mòbils sol·licita durant l'any i això també ha fet que, finalment, aquest novembre el parc natural establís a la Vall d'en Bas un nou punt de documentació. Està previst que el dipòsit es vagi ampliant de mica en mica amb nous continguts i l'objectiu és utilitzar-lo, principalment, per a activitats educatives i projectes de cultura i natura.


El de Can Trona és un dels dos grans punts de documentació que té el parc natural a la comarca. L'altre és l'Espai Cràter d'Olot, on s'hi agrupen més de 300 documents. En total, el parc té deu punts més de documentació repartits en el territori garrotxí en establiments turístics compromesos amb la Carta de Turisme Sostenible.
Participació