​Una setmana de reflexió amb l'Olot.Doc

La capital de la Garrotxa acull aquests dies una nova edició del certamen que enguany projectarà vuit documentals

Imatge promocional de l'Olot.Doc
Imatge promocional de l'Olot.Doc | Olot.Doc
Redacció
15 de novembre del 2022
Actualitzat a les 10:40h
Setmana de projecció i reflexió a Olot. El gènere documental es converteix en protagonista durant aquests dies a la capital garrotxina gràcies a l'Olot.Doc, un certamen que recull diferents reportatges sobre diverses temàtiques i els acosta a la població. Des d'aquest dimarts fins al dissabte, els Cinemes Olot acolliran la mostra que enguany oferirà vuit documentals.

Les projeccions es repartiran entre les dues branques del certamen: les escoles i el públic general. Un miler d'alumnes passaran per l'Olot.Doc durant aquesta setmana per veure quatre documentals que parlen sobre l'accident del Balandrau, el col·lapse ecològic o la ramadeira sostenible.

El públic general podrà veure Agente Topo, la història d'un detectiu que s'infiltra a una residència d'avis; Helmut Newton, un reportatge sobre la vida i llegat d'aquest reconegut fotògraf; Flee, un reportatge animat sobre la història d'un refugiat d'Afganistan; Mountain, que explica l'afició pel muntanyisme; i Navalny, un reportatge sobre la vida del reconegut opositor rus.

En total, Olot.Doc comptarà amb vuit documentals i set ponències, on participaran periodistes o experts en alguna de les temàtiques que tracten els reportatges. La mostra s'ha aliat amb diferents entitats locals com la Cooperativa Artiga o l'Associació Gent Gran d'Olot per perfilar les temàtiques que tracten les projeccions. Les entrades per veure els documentals es poden comprar a la pàgina web de Cinemes Olot o a taquilla. 
Arxivat a