​Nan Oliveras guanya la mítica Behobia-Sant Sebastià

L'atleta olotí ha donat la sorpresa aquest diumenge i ha guanyat contra tot pronòstic

Nan Oliveras arribant a la meta de la Behobia
Nan Oliveras arribant a la meta de la Behobia | Fotorunners / @NanOliveras
13 de novembre del 2022
Actualitzat a les 22:32h
Dia que recordarà Nan Oliveras. Aquest diumenge 13 de novembre, el triatleta olotí ha guanyat la mítica cursa de Behobia – Sant Sebastià, una mitja marató amb uns 30.000 participants que se celebra al País Basc. Oliveras ha sorprès els corredors més habituals de la mitja distància i ha aconseguit la victòria amb un temps de 1:01:20.

El triomf de l'atleta garrotxí ha estat marcat per l'atac final que ha protagonitzat. Quan faltaven vuit quilòmetres per al final, Oliveras ha llançat l'atac que no han pogut seguir els dos favorits Jesús Olmo i Artur Bossy, segon i tercer respectivament. L'olotí ha acabat entrant en solitari a meta i s'ha convertit en el guanyador de la 57a edició d'una de les cites més importants per als amants de l'atletisme.

Nan Oliveras, en declaracions al Diari Vasco ha dit, just després de travessar la meta, que tenia moltes ganes de disputar la carrera i que dedicava el triomf al seu pare: "Tenia moltes ganes de venir i guanyar és espectacular. He intentat imposar el meu ritme i així ha estat. És de les millors carreres que he corregut. Li dedico el triomf al meu pare que ens va deixar fa dos anys".