Can Trona tindrà accent femení tot aquest novembre

L'equipament ha programat sis actes amb dones com a protagonistes

L'Auditori de Can Trona
L'Auditori de Can Trona | Ajuntament de la Vall d'en Bas
Redacció
09 de novembre del 2022
Can Trona es bolca aquest novembre amb l'apoderament femení. Coincident amb el mes que se celebra el Dia Mundial Contra la Violència de Gènere, l'equipament garrotxí ha fet una programació especial.

En total s'han programat sis propostes que tenen la dona com a protagonista. Hi ha exposicions, documentals, un concert, teatre i una conferència. El cicle de gènere va començar la setmana passada amb la projecció del Documental del Mes sobre la primera dona taxista de l'Afganistan. També el cap de setmana passat es va dur a terme una jornada de conferències de la Càtedra de Renovació Pedagògica sobre igualtat de gènere.

De cara al pròxim cap de setmana, hi haurà teatre a càrrec de la companyia Anna Roca que representarà el seu espectacle Històries íntimes de dones. El dissabte 19 de novembre es projectarà la pel·lícula L'estació de les donesque narra el viatge que emprenen quatre dones d'una zona rural de l'Índia. Després de la projecció hi haurà una taula rodona per debatre sobre l'argument de la pel·lícula. Finalment, el cicle de gènere de Can Trona acabarà amb un concert femení a càrrec de Mar Grimalt, una cantant balear guanyadora del concurs Sons de la Mediterrània 2021.

Durant tot el mes de novembre també es podrà veure a Can Trona l'exposició Dones il·lustrades, on deu il·lustradores van dibuixar deu dones que destaquen per la seva lluita social. Alguns dels actes del cicle tenen taquilla inversa i altres una entrada de 3 euros. Per consultar tots els detalls de la programació només cal visitar la pàgina web cantrona.cat