​Restriccions parcials als Túnels de Bracons durant quinze dies

Es restringiran alguns carrils de circulació, però no hi haurà talls totals

La pujada cap als Túnels Bracons des de la Vall d'en Bas.
La pujada cap als Túnels Bracons des de la Vall d'en Bas. | Martí Albesa
Redacció
07 de novembre del 2022
Actualitzat a les 18:38h
El Centre de Control de Carreteres informa que durant els pròxims quinze dies, fins al divendres 18 de novembre, hi haurà diferents talls viaris als Túnels de Bracons.

En tot moment quedarà obert un carril de circulació per sentit i no s'haurà de tallar la circulació per complet. El cap de setmana no hi haurà restriccions. El motiu és la col·locació de panells a les parets dels túnels i altres senyals lluminoses.

Les restriccions i talls seran els següents:
 
  • Del 6 a l'11 de novembre: restricció carril dret sentit Vic durant tot el dia des d'aquesta passada nit fins a les 15 h del divendres 11.
  • Del 13 al 18 de novembre: restricció carril dret sentit Vic durant tot el dia des de les 22 h del diumenge 13 fins a les 15 h del dia 18.
  • Del dilluns 14 fins al dimecres 16: restricció d'un dels dos carrils que hi ha sentit Vic des de les 19 h del dilluns 14 a les 19 h del dimarts 15.
  • Del dimecres 16 al divendres 18: restricció del carril dret sentit Olot des de les 19 h del dimecres fins a les 15 h del divendres. En tot moment es podrà circular pel túnel direcció la capital de la Garrotxa.

Talls totals al túnel de Sant Esteve
A part d'aquestes restriccions a Bracons, els pròxims dies també hi haurà talls al túnel de Sant Esteve d'en Bas. En aquest cas, seran talls totals que provocarà que es tanqui el pas de vehicles. Es tallarà la circulació des d'aquest dimarts fins dijous 10 de 8 del matí fins a les 18 h. Divendres, el tall serà des de les vuit del matí fins a les 15 h. La restricció es deu a un canvi massiu d'enllumenat.