1 de 10
pubillatge

Mireia Reverter i Ricard Riera, pubilla i hereu de la Garrotxa 2022

A Olot, el Barri de l'Eixample ha fet doblet amb Tura Danés i Pau Vila

Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot
per Redacció, Olot, Catalunya | 5 de novembre de 2022 a les 22:20 |
Ja es coneixen els hereus i pubilles de la Garrotxa 2022. Mireia Reverter de Castellfollit de la Roca i Ricard Riera de la Canya han estat els escollits per representar la comarca durant el pròxim any. En el cas d'Olot, Tura Danés i Pau Vila, tots dos del barri de l'Eixample Popular, han estat els escollits per representar la ciutat. 

Els escollits s'han fet públics durant la gala que s'ha celebrat aquest dissabte al vespre a Olot. Els quatre representats de la comarca i Olot han estats el més votats d'entre els 44 candidats en una votació que s'ha fet prèvia a la gala on hi han participat representants de tots els barris i pobles. 


La Gala d'Hereus i Pubilles organitzada pel Centre d'Iniciatives Turístiques s'ha celebrat aquest dissabte al vespre amb total normalitat després de tres anys. El 2021 el certamen es va poder celebrar, però amb restriccions d'aforament i mascaretes com a protagonistes. Els guanyadors de l'any passat van ser la Júlia i l'Adrià Plana de Begudà a la Garrotxa i Elena Diana i Joan Gallach del barri de Sant Roc d'Olot. 

 

Participació