​La Garrotxa reflexiona durant dos dies sobre la governança i la participació ciutadana

Resilience Earht i Pandora Hub organitzes unes jornades aquest dissabte i diumenge que volen posar en relleu la comunitat a través de diferents àmbits

Imatge promocional de les jornades
Imatge promocional de les jornades | Resilience Earht
Redacció
02 de novembre del 2022
Durant dos dies la Garrotxa parlarà i debatrà sobre les seves formes de governança, la participació ciutadana i la resiliència territorial. És l'objectiu d'unes jornades que porten per nom "Jornades de Govern Obert, Participació Vilatana i Resiliència Territorial" i que organitzen conjuntament Reslience Earth i Pandora Garrotxa. Tindran lloc el pròxim divendres 4 i dissabte 5 de novembre a Olot, entre l'Espai Cràter i el Núria Social.

Hi haurà dotze activitats (la majoria conferències i debats) que tractaran temes com la participació social, la resiliència comunitària, les necessitats del Nucli Antic d'Olot, les respostes cocreatives a reptes complexos, la governança comunitària a les zones rurals o els reptes col·lectius davant la situació que es viu a la Garrotxa pel que fa a la mobilitat. Les jornades també serviran per reflexionar i presentar projectes garrotxins que comprenen la comunitat com el Projecte Vitamina o el Fem Garrotxa.

Totes les activitats són gratuïtes i de la mà de Pandora Hub, un projecte que treballa per la regeneració de l'economia a través de la innovació i l'emprenedoria, i Resilience Earth, una cooperativa que acompanya municipis, organitzacions i comunitats rurals en la gestió del canvi cap a territoris més resilients. Les jornades coincideixen amb l'estada sobre laboratoris ciutadans que està fent la Residència Faber Llull d'Olot.

Consulta tota la programació de les jornades aquí
Arxivat a