​Isabel Rigat repetirà com a cap de llista d'ERC a Sant Joan les Fonts

L'actual cap de l'oposició es tornarà a presentar a les pròximes eleccions municipals

Isabel Rigat en una imatge d'arxiu
Isabel Rigat en una imatge d'arxiu | Martí Albesa.
Redacció
02 de novembre del 2022
L'actual portaveu del grup municipal de Sant Joan Plural (ERC), Isabel Rigat, repetirà com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del 2023. Així ho ha escollit el mateix partit després del primer mandat de Rigat a l'ajuntament garrotxí. "Tinc la mateixa força i il·lusió que em van portar a presentar-me per primer cop l'any 2019. També, ser la cap de l'oposició a l'Ajuntament i consellera comarcal de la Garrotxa durant aquests anys m'han permès guanyar en experiència", ha dit Rigat.

Rigat ha assegurat que "els santjoanencs i santjoanenques es mereixen un govern eficient i, per això, em torno a presentar per encapçalar el projecte de Sant Joan Plural. Estimo el meu poble i a la seva gent i crec en un Sant Joan les Fonts millor". La candidata ha explicat alguns dels eixos amb què se centrarà la campanya electoral. Principalment, seran la cohesió social, la igualtat entre nuclis del municipi i més suport a entitats de Sant Joan les Fonts.

Isabel Rigat té el Grau superior d'Administració i Empresa i una experiència professional de 40 anys com agent de viatges i directora comercial. Al llarg de la seva vida també ha tingut un paper actiu en l'associacionisme i ha format part de diverses entitats culturals. Fa més de 15 anys que és la presidenta de l'Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts.