​Una setmana per aprendre a emprendre

Olot celebra la vuitena edició de la Setmana de l'Emprenedoria amb xerrades, tallers i reconeixements

Imatge d'arxiu de la Setmana de l'Emprenedoria
Imatge d'arxiu de la Setmana de l'Emprenedoria | Pau Masó
Redacció
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:51h
Des d'aquest dimarts fins al pròxim divendres, Olot celebra la Setmana de l'Emprenedoria. Es traca de la vuitena edició d'una activitat impulsada per l'Agència Dinàmig que busca fomentar l'emprenedoria entre els garrotxins. Per això s'han preparat diverses activitats que giren al voltant de xerrades, tallers i reconeixements.

La Setmana de l'Emprenedoria s'inaugurarà aquest dimarts a les 18 h a l'Espai Cràter amb una conferència de Txell Costa, consultora d'estratègia empresarial i màrqueting. Dimecres tindrà lloc l'entrega de les noves acreditacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible de la Garrotxa a aquells establiments de la comarca que hagin certificat noves accions a favor de la sostenibilitat. S'acreditaran una trentena d'empreses, l'acte es farà a la finca de Les Brides de la Vall d'en Bas i comptarà amb l'experta en comunicació, Teresa Baró. També dimecres, hi haurà la conferència Lluís Olivet, fundador d'OTC Engineering, al Campus Garrotxa a les 19 h.

Durant aquesta setmana també hi haurà dos tallers a Can Monsà sobre el pagament d'impostos (dimecres a les 9 h) i sobre tot el que cal saber per ser autònom (dijous a la mateixa hora i al mateix lloc). Aquests tallers es duran a terme dins la programació dels seminaris per a l'emprenedoria.

La Setmana de l'Emprenedoria es tancarà amb l'entrega dels premis 100% Emprenedors que reconeixen els projectes més innovadors de l'últim any a la comarca. La gala comptarà amb una conferència de l'escultora Rosa Serra i l'actuació musical d'Agnès Algueró. La gala serà divendres a les 19 h a la Sala Torín. 
Arxivat a