​Nou vessament de vísceres a l'avinguda Sant Jordi d'Olot

Els fets van passar divendres passat i els veïns es queixen que és una situació reiterada

Les vísceres que van trobar-se els veïns divendres passat
Les vísceres que van trobar-se els veïns divendres passat | @noesunvial
Redacció
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:18h
El passat divendres 21 d'octubre els veïns de l'avinguda Sant Jordi en la confluència amb el carrer Portbou es van despertar amb una imatge desagradable: un vessament de vísceres davant de casa. Restes d'òrgans d'animals van aparèixer al lateral de l'avinguda, molt a prop de les portes de les cases que hi ha adjacents a la via.

Es tracta d'una situació que no és nova per als veïns d'aquesta avinguda olotina. El vessament de vísceres és una de les conseqüències del gran nombre de camions que circulen diàriament per aquesta avinguda que s'ha convertit des de fa dècades en la travessera de la ciutat. Les restes animals que van aparèixer divendres passat formen part del transport de la indústria agroalimentària que predomina a la comarca. I és que per a l'avinguda Sant Jordi hi passen tota mena de mercaderies i, principalment, també animals vius com porcs que van i venen de l'escorxador que hi ha a la capital garrotxina.

En un missatge a Twitter la plataforma veïnal de l'avinguda Sant Jordi, No és un vial, ha denunciat el vessament de vísceres de divendres passat i ha catalogat la imatge d'"imperdonable". Els veïns també pregunten a l'Ajuntament i el Departament de Territori "fins quan" hauran d'aguantar aquesta situació.
 
Arxivat a