​Gairebé 2.000 dones corren i caminen contra el càncer de mama a les Preses i Besalú

Les dues convocatòries recaptaven fons per a projectes de la Fundació Oncolliga de Girona

Imatge de l'ambient que es va viure aquest diumenge a les preses
Imatge de l'ambient que es va viure aquest diumenge a les preses | Ajuntament de les Preses
Redacció
24 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:43h
Bany de solidaritat aquest cap de setmana a la Garrotxa. Aquest diumenge, gairebé 2.000 dones van omplir les Preses i Besalú de lluita contra el càncer de mama. Els dos pobles garrotxins van organitzar dues proves esportives amb la finalitat de recaptar fons per a projectes adreçats a pacients amb aquest tipus de malaltia.

A les Preses és on es va viure la matinal més multitudinària amb 1.600 participants. El recorregut es podia fer corrent o caminant en dues distàncies de cinc o deu quilòmetres. Fos com fos, la ciutadania es va bolcar un any més en una cita ja més que consolidada a la comarca. En la cinquena edició de la prova presenca es van veure participants de totes les edats: hi havia infants de dos anys com l'Iris, que era part d'una família de quatre generacions que participava en la cursa, i persones grans de fins a 89, com la Pilar Coscoy.
A Besalú, per primer any es va celebrar la prova Córrer per les Mames amb més de 230 inscrits. En aquest cas, també hi van participar homes i la prova va tenir un recorregut de cinc quilòmetres.

Tots els diners recollits aquest cap de setmana aniran destinats a projectes de la Fundació Oncolliga per a pacients i familiars que pateixen càncer de mama. L'any passat, la cursa de les Preses va recaptar 13.000 euros.
Arxivat a