​Més de 1.000 espectadors gaudeixen de la segona edició del Planescadabra

El festival de màgia de les Planes d'Hostoles va reunir aquest cap de setmana una quinzena d'artistes

Imatge d'un dels espectacles a la sala polivalent
Imatge d'un dels espectacles a la sala polivalent | Ajuntament de les Planes d'Hostoles
Redacció
17 d'octubre del 2022
Actualitzat el 18 d'octubre a les 9:16h
Aquest diumenge es va tancar la segona edició del Festival Planescadabra de les Planes d'Hostoles. Després de dos dies de màgia, el certamen ha tancat l'edició 2022 amb 1.100 espectadors. Segons l'organització, la dada consolida el festival i fa que ja es pensi en una tercera edició per al 2023.

El Planescadabra va reunir aquest cap de setmana una quinzena d'artistes nacionals i internacionals com Celia Muñoz, David Baró o Alyson i Herbert, enter altres. Durant dissabte i diumenge es va poder gaudir de diferents espectacles de màgia gratuïts i amb entrada. Les propostes més destacades van ser la gala internacional del dissabte i la gala jove del diumenge, que va tancar el festival amb joves promeses del panorama català. La majoria de propostes es van desenvolupar a la sala polivalent del poble, però també hi va haver espectacles de carrer i gratuïts. 

El Planescadabra és un festival que va néixer el 2021 de la mà del garrotxí Mag Nani i l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles. A hores d'ara és l'únic certamen de màgia que se celebra a la Garrotxa.