​Arriba la Jam Jove, el primer festival dedicat als joves de la Garrotxa

Tindrà lloc aquest dissabte a Olot i està impulsat pel Núria Social

Imatge promocional de la Jam Jove
Imatge promocional de la Jam Jove | Núria Social
Redacció
07 d'octubre del 2022
Actualitzat el 20 d'octubre a les 23:55h
Un festival on el jovent de la Garrotxa sigui organitzador i protagonista. Aquesta és la iniciativa que dissabte acollirà la ciutat d'Olot. Impulsat per joves activistes del Núria Social i sota el nom de Jam Jove, el festival es caracteritza per voler ser un espai per mostrar les iniciatives impulsades per joves que hi ha a la Garrotxa.

Des de les onze del matí fins a les vuit del vespre de dissabte, el Núria Social d'Olot acollirà activitats gratuïtes repartides en cinc temàtiques: música, cultura, esport, artesania i emprenedoria. A més també hi haurà una zona chill-out. En un principi, la jornada s'havia de fer al Parc Nou, però el risc de pluja ha fet traslladar-la a l'espai Núria del centre de la ciutat.

Entre les activitats hi ha una mostra d'art en viu on hi participarà la discjòquei de setze anys Jules Rules amb cinc artistes emergents de la comarca. També hi haurà concerts de Remei de Ca la Fresca i les PD Pussy. En l'àmbit de l'esport, es farà una sessió d'entrenament funcional amb Rústic Fitness i una formació de muntanya amb els joves del Centre Excursionista Olot. També hi haurà una classe de ioga a l'aire lliure dirigit per La Saleta.

L'acte central del festival serà una taula rodona d'emprenedoria i joventut on es presentaran projectes garrotxins liderats per joves i s'intercanviaran experiències. Durant la Jam Jove també hi haurà un taller sobre la mel gràcies a Mel Puigsacalm i un taller de costura amb Bintu Karaga i Carlota Rodríguez. Totes les activitats seran gratuïtes i sense inscripció prèvia. Consulta tota la programació aquí:
 

Arxivat a