​Junts respon ERC sobre les crítiques al PIAM del Nucli Antic d'Olot: «Són mesos previs a unes eleccions municipals»

L'alcalde ha assenyalat que la posició dels republicans s'emmarca en un període preelectoral

Pep Berga, en una imatge d'arxiu
Pep Berga, en una imatge d'arxiu | Martí Albesa
Redacció
06 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:46h
Pep Berga ha respost aquest dijous les crítiques que ERC va fer aquesta setmana sobre la situació del PIAM del Nucli Antic d'Olot. Els republicans van afirmar que el Pla Integral de Millora estava "mig mort" i van reclamar més inversió per a la millora del centre de la ciutat.

Ara, el cap de l'equip de govern de Junts ha respost les crítiques emmarcant-les en un context preelectoral: "Suposo que són aquests mesos previs a unes eleccions municipals en què grups polítics treuen el faristol i fan afirmacions en general".

Berga també ha demanat a ERC que no menystingui l'òrgan que impulsa el PIAM del Nucli Antic i que està format pels mateixos veïns: "Crec que abans de fer declaracions d'aquest tipus, s'ha de pensar en el Consell de Barri que treballa i que es reuneix cada tres mesos per gestionar un pressupost i decidir quines són les inversions més urgents", ha dit Berga.

El líder de Junts a Olot ha assegurat que des de l'aprovació del PIAM el 2018, s'han fet moltes actuacions al Nucli Antic i no s'ha deixat de treballar amb els veïns. En definitiva, Berga, ha tret importància a les crítiques d'ERC: "Les declaracions són pròpies del moment que ens toca viure i no cal entretenir-nos-hi més i deixar que els veïns continuïn treballant".
Arxivat a